• img

Spotted! O le tekinolosi fa'amaneta uliuli o le afifiina o jelly e aoga le "seselau miliona"

I aso vevela vevela, e leai se mea e mafai ona faʻatusatusa i le jelly i totonu o le pusaaisa.E mālūlū ma lamolemole le tofo e mafai ona fa'aosofia ai lou tofo. Afai e fa'aaisa i le aisa sieli, solo lemu i ou nifo pito i luga pe a 'ai.O le tofo o le rustle e sili atu ona matagofie.O le Jelly e mautinoa o le filifiliga sili lea o meaʻai i le taumafanafana.

O le tofo vaivai ma le ata suamalie o le jelly e aumaia i taimi uma se lagona malamalama ma le fiafia pe a tofo.E iai foʻi ituaiga eseese, e faigofie ona puʻeina loto o tagata uma ~ Ou te manatu, o le mea lilo lea o le jelly e fiafia tamaiti o vaitausaga uma e 'ai!

信图片_20220825084502

I le faaopoopo atu i luga, o loʻo i ai foi jelly eseese o loʻo faʻatumauina nei manaʻoga maketi ma tosina mai ai le tele o tagata faʻatau i oloa maloloina ma itiiti kalori.O le oloa sui o le konjak jelly ma le 0 kalori ma le 0 suka, lea na faatoa faalauiloa e Xizhilang i le aso 11 o Novema o le tausaga talu ai.O le afifi maaleale e malu ma aulelei, ma o le tofo e faafouina.

信图片_20220825084821

Vagana ai le faʻaauauina o mea fou i le tofo, o lenei oloa o loʻo i ai se "tekonolosi uliuli".I le itulau fa'amatalaga o lona faleoloa fu'a, o lo'o i ai se fa'amatalaga: "T-foliga mamanu, fiafia i le jelly e aunoa ma le fa'afefe lima." Ou te talitonu e mafai ona e maua vave se tali sa'o pe a e iloa a matou oloa Changsu?

信图片_20220825085123

 

e sa'o oe!Changsu Supamid TSA linear tearing film o loʻo faʻaaogaina i le afifiina o lenei konjak jelly na faʻalauiloaina e Xizhilang. Faʻatusatusa i le afifiina o jelly masani, o le a le togafiti faʻataulāitu o le TSA linear tear jelly packaging (lea e taʻua mulimuli ane o le TSA jelly). !

信图片_20220825090821

Le lagona fa'anatinati o le saeia o le afifi

(Fa'aali le fa'atusatusaga o le fa'apipi'i masani ma le fa'apipi'iina o le jelly TSA tatala e ala i le fa'afiafiaga)

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mai le JD.com, o le faʻatauga o faʻatauga o jelly pudding alamanuia ua faʻateleina vave.I le afiafi o le aso o tamaiti i le 2022, o le tupe maua na siitia i le 63% masina-i-masina.E manino lava, o tamaiti o loʻo avea pea ma se tasi o vaega autu o tagata faʻatau i le maketi jelly.O le afifiina o le jeli masani e masani ona pa'u pe a masae ma fa'afuase'i ona 'ai e tamaiti, e ono lamatia ai mea'ai.Ae ui i lea, e leai se faʻafitauli o le paʻu i totonu o le pusa jelly afifi e faʻaaoga ai le TSA linear tear type.

Toe foʻi i le autu, o le faʻalauiloaina o pusa jelly afifi e mafai ona lagona le "faʻamoemoe lelei" a le au gaosi jelly!Ae e masani lava o auiliiliga o le "ki" e iloa moni ai le manuia poʻo le toilalo.E fa'afefea ona a'afia le poto masani a tagata fa'atau i le fa'aogaina ona o lenei afifi la'ititi?O le mea lea, o le "tekonolosi uliuli" oTSAe mafai ona fo'ia atoatoa lea fa'afitauli.

Mea'ai mo galuega, matamata po'o femalagaiga?Fa'amolemole tu'u oe e 'ai mea e te mana'o ai!T-foliga mamanu, fiafia i le jelly e aunoa ma le sasaina lima.

Fa'afeiloa'i e fa'afeso'ota'i i matou:marketing@chang-su.com.cn

 

 


Taimi meli: Aukuso-25-2022