• img

Talu ai nei, o le biodegradable BOPLA ata (biaxially oriented polylactic acid), o le oloa muamua e oʻo atu i le tele o gaosiga i Saina, ua tuʻuina i le gaosiga i Xiamen.Sinolong New Materials Co., Ltd., le BOPA sili ona tele i le lalolagi (biaxially oriented polyamide film, faʻaigoa polyamide material) faʻatau i Xiamen, e taʻimua i le faatoilaloina o lenei tekinolosi.

O le BOPA o se pisinisi e le lauiloa sei vagana ai tagata tomai faapitoa, ae e faʻatautaia i itu uma o le olaga o tagata i aso faisoo.E mafai ona vaʻaia i soʻo se mea mai le afifiina o meaʻai aisa, toe faʻafoʻi meaʻai ma meaʻai gaogao, e aofia ai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi i aso uma, vailaʻau, masini ma mea tau eletise ma isi. Talu ai nei, na sau ai le tusitala i Sinolong e suʻesuʻe le mea lilo i tua o le Natia. Siamupini i Alamanuia Gaosi Mea.

 Tuto'atasi e Fa'atekonolosi Matutua
O le savali atu i totonu o le fale faigaluega a le BOPA a le Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., o se lala o Sinolong na iloa ai e le tusitala o ituaiga uma o masini o loʻo tamoʻe i le saoasaoa maualuga, e aofia ai le faʻafefeteina, faʻafefe, vai taele, faʻalauteleina tutusa, avetaʻavale & viliina ma isi. .. O laasaga uma o le gaosiga o loʻo faʻatonuina ma faʻapitoa.O loʻo malamalama o le gaosiga faʻaletausaga a le kamupani e tusa ma le 90000 tone.

O le pisinisi BOPA a Saina na amata tuai ma e leʻi faʻalauiloaina le laina gaosiga o le BOPA seia oʻo i le amataga o le 21st seneturi.Xiamen Changsu Industrial Co., Ltd., na faavaeina i le 2009, na sili atu i le UNITIKA, o se pisinisi Iapani ua lauiloa o le tuaa o le BOPA alamanuia, i le na o le ono tausaga.

Zheng Wei, Pule Sili o Changsu, fai mai, "o tua atu o lenei ausia o le taunuuga lea o lo tatou pipii atu i maketi-faatatau, galue malosi ma le faaauauina o mea fou i le alamanuia."

"O meafaigaluega maʻai e aoga lelei."Afai e manaʻo pisinisi e faʻatupulaia, e tatau ona muamua meafaigaluega.I le amataga o lona faʻavaeina, na faʻaulufaleina mai e Changsu le laina sili ona maualuga gaosiga mai Siamani, faia suʻesuʻega tutoʻatasi ma atinaʻe i luga o lenei faʻavae, ma faʻateleina tupe teufaafaigaluega i tekinolosi.

I le 2013, na suia lelei ai e Changsu le laina gaosiga faʻainisinia ma faʻatautaia le tekinolosi autu o le faʻalauteleina tutusa.I le 2015, faatasi ai ma taumafaiga a le au faʻatekinisi, e lua o laina gaosiga LISIM sili ona maualuga i le lalolagi na faʻalauiloaina ma suia e Changsu na faʻatinoina ma le manuia, ma na o le pau lea o le atinaʻe i Saina na faʻatautaia atoatoa lenei tekinolosi gaosiga.

O le mea moni, o le amataga o le gaosiga o le LISIM laina gaosiga e leʻi sologa lelei.Ina ia foia faʻafitauli faʻapitoa, na aoina e le au faʻapitoa a Changsu se numera tele o faʻamaumauga faʻamaumauga e ala i le anoanoai o suʻesuʻega i le ao ma le po ma le anoanoai o suʻega faʻataʻitaʻiga, ma foia ai se faʻasologa o faigata e le mafai e tagata atamamai Siamani ona foia.

Na taʻu atu e Zheng Wei i le au tusitala lenei tala, i le amataga o le suiga o le laina gaosiga, e leʻi talitonu le au Siamani e mafai e Changsu ona suia a latou meafaigaluega gaosiga.I le taimi o le faʻatulagaina o meafaigaluega, na manaʻo ai se tekinisia o Changsu e faʻafetaui se auiliiliga, ae na poloka e le au Siamani: "aua le paʻi i lenei mea, e le mafai ona e alu iinei!"ae o le tekinisia o Changsu sa matua mautinoa lava ma nofo umi e faʻaleleia lenei auiliiliga.O le aso na sosoo ai, na faateʻia ai le aufaigaluega Siamani ina ua latou vaaia iʻuga, “na faapefea ona e faia?”Faatasi ai ma le malosi ma taumafaiga a le au faʻatekinisi na iloa ai e le alamanuia a Changsu le tele o faʻafouga faatekinolosi i le tausaga e tasi.

 Mea Meamata e Fesoasoani i le Fa'aitiitiga o le Kaponi
E ala i le localization o degradable BOPLA ata tifaga, ua faaalia Sinolong latou fuafuaga puipuiga o le siosiomaga.

O Huang Honghui, Failautusi o le Komiti Faatonu a Sinolong, na ia taʻu atu i le au tusitala e faapea, O le afua mai i le biodegradable polylactic acid ma e ala i le fou o le fua ma le faagasologa, o le biodegradable BOPLA ata na maua mai i le biaxial stretching technology.E iai sona aafiaga mata'ina i le fa'aitiitia o le kaponi, ma o lona fa'aosoina o le kaponi e sili atu i le 68% le maualalo nai lo le fa'apalailasi fa'avae masani.

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le gauai atu a le atunuʻu i le pulea o le filogia.O loʻo faʻamalosia e le malo le R & D, faʻalauiloaina ma le faʻaogaina o mea uma e sui ai palasitika biodegradable, aemaise lava le faʻamalosia o le R & D ma le faʻafouina o tekinolosi autu autu ma faʻalauteleina le gaosiga ma le lanumeamata o oloa palasitika ma sui, lea na fausia ai se siosiomaga lelei maketi mo le R & D, gaosiga ma le faʻatau atu o le BOPLA.

PLA ua faʻapisinisi ma tele gaosia mo le silia ma le 20 tausaga i le lalolagi atoa, ma ua leva ona faʻaaogaina lautele i le tele o fanua.Talu ai ona o tekinolosi a Saina i le tulaga o le biaxial stretching e leʻi mafai ona faia se faʻalavelave, o loʻo tumau pea oloa BOPLA i le tulaga o le R & D ma le suʻega.

Guo Baohua, Faatonu o le Inisetiute o Polymer Suesuega o le Iunivesite o Tsinghua, fai mai o le pulea o le numera mole ma tufatufaina atu o le PLA, fausaga mole mole talafeagai, suʻesuʻega o meafaitino ma atinae, ata fausaga ata ma faʻalauteleina le faagasologa o le ki ma faigata itu mo le atinae manuia o le BOPLA.

O le faʻataunuʻuina o Sinolong i lenei matata o loʻo faʻaalia ai o Saina o loʻo i le lalolagi taʻutaʻua tulaga i le matata o tekinolosi faʻalauteleina biaxial.Pe a faʻatusatusa i isi metotia faʻagasologa, o le biaxial stretching process e le gata ina faʻaleleia atili ai mea faʻainisinia o le ata PLA, ae tuʻuina atu foʻi le mafiafia o le mafiafia o le ata, lea e faʻavave ai le faʻaleagaina o mea ma microbial erosion ma faigofie ona faʻaleagaina.E ala i le faʻatonutonuina o le faʻataʻitaʻiga o mea a le PLA, o loʻo faʻatonutonuina le faʻaleagaina o le BOPLA, ma o loʻo faʻalauteleina lona faʻaogaina.E mafai ona faʻaaogaina e avea ma mea faʻapipiʻi i meaʻai, mea faʻaeletoroni, tusi ma isi faʻalapotopotoga, lea e taua tele mo le faʻaitiitia o le afifiina, puipuiga o le siosiomaga ma le faʻaitiitia o le carbon.

"I le avea ai o se mea fou, o le BOPLA o loʻo i ai se avanoa tele e sui ai mea masani ma e mafai ona faʻafetaui lelei manaʻoga o tagata faʻatau i lalo mo ata tifaga biodegradable maualuga," o le tala lea a Huang Honghui.

 Tausia o Faiga Fou ma Mafaufauga Matautia i Taimi o le Filemu
I le taimi o le faatalanoaga, Yang Qingjin, Taitaifono o Sinolong, faamamafa soo le taua o le fou i pisinisi.O le aganuʻu faʻapitoa lea e faʻamalosia ai Sinolong e suʻe i taimi uma faʻalavelave ma atinaʻe atili oloa fou.

I le 2015, o le EHA na faʻalauiloaina e Sinolong o loʻo i ai le sili atu o le okesene ma le faʻatumauina o le tofo, lea e mafai ona faʻalauteleina le ola o meaʻai mo le afa tausaga.

I le 2016, na fausia ai foi e le kamupani se ata tifaga Li-batery PHA ma le maualuga o le loloto o le pu, lea e mafai ona fetaui lelei ma mea e manaʻomia o le fausaga pito i fafo o le maa lithium ma e mafai ona faʻaogaina i le afifiina o le lithium batini o taavale malosi fou, ina ia fesoasoani e iloa le localization o le lithium maa alumini palasitika ata tifaga.

BOPA ata tifaga e sili ona maualuga pa puipui, fetuutuunai ma puncture tetee, o lona tulaga lelei.Ae ui i lea, e ala i le matauina, na maua ai e le vaega R & D e faapea, pe a faʻaaogaina e le toʻatele o tagata faʻatau nisi o oloa o loʻo afifiina i le BOPA masani, afai e leai ni a latou mea faigaluega i fafo, e tatau ona latou galulue malosi e tatala.Ina ia mafai ona faʻafetaui manaoga o tagata mo le faigofie ona saeia o afifiina, na faia e le R & D team ULTRANY series linear tear TSA e ala i faiga faʻapitoa i luga o le faʻavae masani o le BOPA ata, lea e "sili ona lelei" faʻatinoga faʻasologa laina ma o le mea autu e fa'aleleia le poto masani ile taumafaina.O loʻo faʻapipiʻiina i mea faʻapipiʻi e aunoa ma ni mea faigaluega fesoasoani, ina ia faigofie ai i tagata matutua ma tamaiti ona saeia le afifiina i se laina saʻo ma puipuia mea o loʻo i totonu mai le pipii.

E ala i le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o ata tifaga eseese, ua faʻatumuina e Sinolong le avanoa i le maketi o mea tau ata tifaga maualuga i le fale ma fafo ma iloa ai le suia o le lotoifale i oloa autu.I le amataga o lenei tausaga, na filifilia ai Changsu i le lisi o le vaega lona lua "Little Giant" o le National Professionalization, Refinement, Specialization and Innovation Enterprises e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi.

E ui i le tele o oloa fou na paeonia i Saina, e leʻi taofia lava e Sinolong lona saoasaoa o mea fou.O le tausaga nei, na tula'i mai ai se poloketi e 10 piliona yuan i le Itumalo o Hui'an, Quanzhou, Itumalo o Fujian."O le poloketi ata tifaga Quanzhou o se fuafuaga taua tau atinaʻe mo le faʻalauteleina o a tatou atinaʻe.Faatasi ai ma le atinaʻeina o pisinisi faʻapitoa ma faʻatekonolosi, o le a matou faʻalauteleina ma faʻamalosia le 'Chinese core film' i le matata o mea fou."Fai mai Yang Qingjin o le a pipii atu Sinolong i le taavale uili e lua o le "tekinolosi fou + faaaogaina faasaienisi", faateleina tupe teufaafaigaluega i le fanua o galuega faatino, siʻosiʻomaga ma ata tifaga ma faʻaauau pea ona faʻafouina, Faʻaauau ona tusia se mataupu fou i atinaʻe atinaʻe.

saunia e Liu Chunmuyang |Tamaoaiga i Aso Taitasi


Taimi meli: Oke-08-2021